Logo Gemeente Hilversum schaduw
Gemeente Hilversum

Gemeente Hilversum, Mediastad in het groen

Bekend van de architecten Dudok en Duiker en het instituut voor Beeld en Geluid. Bekend als groene stad omdat ze is omgeven door bos en heide. Maar ook bekend als interessante werkgever?
 
De gemeente Hilversum is een organisatie die aandachtig luistert naar vraagstukken die haar burgers, bezoekers en bedrijven aan de orde stellen. We zoeken actief de dialoog met onze inwoners en partners in onze stad en helpen hen om zelf oplossingen te vinden. Soms in een coproductie en soms onder onze regie. Zo werken we aan een zelfredzame samenleving.
 
Van onze organisatie wordt verwacht dat wij effectief en tijdig kunnen inspringen op de veranderende eisen van deze samenleving. Hiervoor hebben we een netwerkorganisatie gebouwd waar we met ruim 600 collega’s werken aan wat er nodig is in Hilversum.
Zelfredzaamheid verwachten wij ook van onze medewerkers, dat zij zelf de regie nemen over hun loopbaan en in beweging blijven, zodat we nu maar ook in de toekomst toegerust zijn voor de taak waar we als gemeente voor staan.
 
Dit platform draagt bij aan het nemen van die regie en biedt de medewerker de kans om zijn of haar talent verder te ontplooien, kennis te delen, afwisseling in werk te creëren en zich verder te ontwikkelen. Daarmee zorgt de medewerker voor zijn eigen duurzame inzetbaarheid.
 

Contactinformatie

Bezoekadres
Dudokpark 1
1217 JE HILVERSUM

Postadres
Postbus 9900
1201 GM HILVERSUM

telefoon14035
emailinfo@hilversum.nl
websitewww.hilversum.nl