Logo Omgevingsdienst noordzeekanaalgebied
Omgevingsdienst noordzeekanaalgebied

Bouw mee aan een gezaghebbende dienst

De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied (OD NZKG) werkt in opdracht van ruim 20 gemeenten en drie provincies. Wij verstrekken omgevingsvergunningen en zien erop toe dat bedrijven voldoen aan actuele wet- en regelgeving op het gebied van milieu(veiligheid), bouwveiligheid, infrastructuur en bodem. Indien nodig treden wij handhavend op en werken daarbij samen met ketenpartners waaronder de veiligheidsregio's. Ook in onze adviserende rol zetten wij onze deskundigheid actief in, bijvoorbeeld op het gebied van externe en constructieve veiligheid, luchtkwaliteit, geluidsbelasting en duurzaamheid. Onze inzet is gericht op het beperken van risico's, daarmee dragen we bij aan het waarborgen van een veilig en leefbaar Noordzeekanaalgebied.

Wij zijn een jonge organisatie met enthousiaste en professionele medewerkers. Een dienst die zich wil ontwikkelen tot  een gezaghebbende organisatie.
Betrouwbaarheid, transparantie, toegankelijk  en flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel.   We zijn streng waar het moet en  begripvol waar het kan. We zijn aanspreekbaar en benaderbaar. Onze diensten leveren we in een maatschappelijk en politiek-bestuurlijke context, met oog voor en verstand van de economische en ruimtelijke opgaven in het gebied.
 
We zijn professionals die beschikken over vakkennis én over zelfkennis. Mensen die kritisch durven zijn én denken in oplossingen. Mensen met liefde voor hun vak, die weten waar ze goed in zijn én weten waar hun grenzen liggen.
 
We hebben een goed bereikbaar en modern ingericht pand. En uiteraard werken we volgens de principes van ‘Het nieuwe werken’.

Werk dat er toe doet. 

Nieuwste flexklussen en vacatures

Bedrijfsjurist

Bedrijfsjurist

Contactinformatie

Bezoekadres
Ebbehout 31
1507EA ZAANDAM

telefoon088-5670200
emailinfo@odnzkg.nl
websitewww.odnzkg.nl/