Logo Vervoerregio Amsterdam
Vervoerregio Amsterdam

Vervoerregio Amsterdam


De Vervoerregio Amsterdam draagt bij aan goede verbindingen tussen bestemmingen binnen de Amsterdamse regio, zodat mensen zich per openbaar vervoer, fiets of auto snel, veilig en comfortabel kunnen verplaatsen. Daarvoor bundelen vijftien gemeenten hun kennis en bestuurlijke kracht. 

De gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Diemen, Edam-Volendam, Haarlemmermeer, Landsmeer, Oostzaan, Ouder-Amstel, Purmerend, Uithoorn, Waterland, Wormerland en Zaanstad vormen samen de Vervoerregio Amsterdam. 

De Vervoerregio Amsterdam richt zich uitsluitend op de regionale verkeer- en vervoerstaken, waaronder het opdrachtgeverschap van het openbaar vervoer en het realiseren van infrastructuur voor auto, OV en fiets.  

Werken bij de Vervoerregio Amsterdam betekent werken in een kleine, informele organisatie met ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontplooiing midden in het centrum van Amsterdam. Onze organisatie is continue in beweging. Wij dagen medewerkers uit om hun grenzen op te zoeken in hun vakgebied. Dit doen we door hun talenten in te zetten, maar ook door ontwikkelingsmogelijkheden aan te bieden.
 
Ben je flexibel en resultaatgericht? Sta je open voor regionale samenwerkingsverbanden en kun je tegelijkertijd ook zelfstandig werken? Dan is een klus bij de Vervoerregio Amsterdam iets voor jou!

Voor meer informatie bezoek je onze website; www.vervoerregio.nl . 
 

Contactinformatie

Bezoekadres
Jodenbreestraat 25
1011 NH AMSTERDAM

telefoon020-5273700
emailinfo@vervoerregio.nl
websitewww.vervoerregio.nl/