Logo Gemeente Landsmeer schaduw
Gemeente Landsmeer

Wij zijn

Werken bij de gemeente Landsmeer is werken in een kleine gemeente met grote ambities: korte lijnen, informele werkrelaties en goede onderlinge verbondenheid. Onze organisatie bestaat uit drie afdelingen: Publiekszaken, Ruimtelijke Zaken en Middelen en Ondersteuning. Er zijn ca. 84 medewerkers werkzaam bij de gemeente.

Met het organisatie ontwikkelplan, 'Anders met elkaar vooruit, Onze ontdekkingsreis', zijn we een proces gestart om als organisatie in te spelen op veranderingen waarbij we investeren in onze medewerkers, die veel ruimte krijgen om zich verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via onze Landsmeer Academie.

Van onze medewerkers vragen wij dat zij actief meedenken en werken aan hun eigen ontwikkeling en die van de organisatie. De gemeente Landsmeer biedt alle kansen om jezelf te ontwikkelen en werkwijzen te ontdekken en toe te passen.

Resultaatgerichtheid, verantwoordelijkheid, pro activiteit, verbinden en communicatie zijn hierbij onze sleutelwoorden.

Wil je meer weten over onze manier van werken en onze organisatie ontwikkeling? Kijk dan via onderstaande links naar onze werkprincipes en de infographic van ons organisatie ontwikkelplan. 

Organisatie ontwikkelplan 'Anders met elkaar vooruit, Onze ontdekkingsreis'

Onze vijf werkprincipes
 

Contactinformatie

Bezoekadres
Raadhuisstraat 1
1121 XC LANDSMEER

telefoon
emailgemeente@landsmeer.nl
websitewww.landsmeer.nl