Logo Gemeente Landsmeer
Gemeente Landsmeer

Wij zijn

Werken bij de gemeente Landsmeer is werken in een kleine gemeente met grote ambities: korte lijnen, informele werkrelaties en goede onderlinge verbondenheid. Onze organisatie bestaat uit vijf teams en een strategisch team. Er zijn ca.110 medewerkers werkzaam bij de gemeente.

Onze kernwaarde is ‘Samen’. Goed persoonlijk contact met elkaar en inwoners is ons veel waard. Als je bij onze collega wordt, heb je werk met veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en variatie. Bij ons kun je je ontwikkelen tot een allrounder. Als vanzelf dienen wij de Landsmeerders, Ilpers en Purmerlanders.

We zijn bezig om als organisatie in te spelen op veranderingen waarbij we investeren in onze medewerkers, die veel ruimte krijgen om zich verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via onze Landsmeer Academie.

Van onze medewerkers vragen wij dat zij actief meedenken en werken aan hun eigen ontwikkeling en die van de organisatie. De gemeente Landsmeer biedt kansen om jezelf te ontwikkelen en werkwijzen te ontdekken en toe te passen.

Wil je meer weten over onze manier van werken en onze organisatie ontwikkeling? Lees dan onze organisatievisie.

Contactinformatie

Bezoekadres
Raadhuisstraat 1
1121 XC LANDSMEER

telefoon
emailgemeente@landsmeer.nl
websitewww.landsmeer.nl