Logo Gemeente Haarlem schaduw
Gemeente Haarlem

Haarlem zoekt talent!

Werken bij Haarlem betekent werken voor een veelzijdige leefbare stad met een innovatief klimaat en een sterke spilfunctie in de regio.
De locaties Raakspoort en Zijlpoort zijn nieuwe stadskantoren, waar "het nieuwe Werken"  zichtbaar wordt door het flexwerken.

In Haarlem werken stad, stadsbestuur en gemeentelijke organisatie meer samen dan ooit tevo­ren onder het motto SamenDoen! Dit krijgt vorm in het gebiedsgericht werken en een open, pro-actieve aanpak.
In deze netwerksamenleving hebben we medewerkers nodig die luisteren, proactief handelen, een politieke antenne hebben en helder communiceren.
Heb jij deze talenten? Dan maken we graag kennis met je.

SamenDoen!, samen met jou!

Nieuwste flexklussen en vacatures Bekijk alle vacatures »

Senior Jurist Publiek/Privaatrecht

Senior Jurist Publiek/Privaatrecht

Online redacteur

Online redacteur

Medewerkers bij Gemeente Haarlem

Myrna Wiggers

Senior medewerker Kwaliteit en Innovatie

Myrna Wiggers

Senior medewerker Kwaliteit en Innovatie

Ik ben heel blij dat ik via RegioFlex deze kans gekregen heb, ik kan het iedereen aanraden!

Flexklus: Senior Perswoordvoerder bij gemeente Zaanstad, afdeling Communicatie en Kabinet

Aangezien ik ruim zeven jaar, weliswaar met veel plezier, bij de gemeente Haarlem werk, vond ik het een leuk idee om een periode bij een andere gemeente ervaring op te doen.
Regioflex bood deze kans.
 
Ik had al meerdere positieve verhalen gehoord over de gemeente Zaanstad, dus toen daar een interessante tijdelijke  vacature vrij kwam, was het besluit om te reageren snel genomen.
Mijn eerste ervaringen zijn zeer positief. Het beeld dat ik had van een jonge en dynamische organisatie, blijkt helemaal te kloppen. Een goede sfeer en aardige en behulpzame collega’s compenseren m’n kennisachterstand. Ik vind het erg leuk en leerzaam om de verschillen tussen Haarlem en Zaanstad te zien, in mijn werk is dat met name in de omgang met de pers, de organisatie en het bestuur. Het is verfrissend en het zet me ook aan het denken. Ik hoop dat mijn collega’s hier iets hebben aan de kennis en ervaring die ik vanuit Haarlem meebreng en dat dit t.z.t. ook andersom zal gelden.
 
Ik ben heel blij dat ik via RegioFlex deze kans gekregen heb;  ik kan het iedereen aanraden en zeker degenen, die al langere tijd bij dezelfde organisatie werken.

Contactinformatie

Bezoekadres
Zijlvest 39
2011VB HAARLEM

Postadres
Postbus 511
2003 PB HAARLEM

telefoon14 023
emailwervingenselectie@haarlem.nl
websitewww.haarlem.nl