Logo Gemeente Haarlemmermeer schaduw
Gemeente Haarlemmermeer

Gemeente Haarlemmermeer

De gemeente Haarlemmermeer is in beweging. We willen af van onnodige controle en knellende procedures die een doel op zich lijken te zijn geworden. We willen wendbaar en flexibel zijn: in staat zijn om op tijd om te gaan met veranderende omstandigheden op een strategische manier. We willen professioneel en waarden gedreven handelen en ons daarbij laten leiden door wat de Haarlemmermeerse samenleving van ons vraagt. Dit vraagt een mensgerichte benadering en een scherp oog voor specifieke situaties. Wij willen graag een organisatie zijn waar ‘slimmer’ werken en organiseren ingebed is in de cultuur. Wat we vandaag doen, doen we morgen beter!

We bieden onze medewerkers optimale ontwikkelingsmogelijkheden door ze in te zetten op hun talenten. We zijn hierdoor flexibel en wendbaar en  makkelijker in staat om in te spelen op veranderingen, zowel buiten als binnen de organisatie. Als werkgever zijn wij continue op zoek naar de juiste match die voldoet aan de wensen van zowel werkgever als werknemer met daarbij diverse vormen van arbeidsrelaties.
 
Wie wil dat niet? Slimmer werken, je vak uitoefenen en je talenten optimaal inzetten.  
 

Medewerkers bij Gemeente Haarlemmermeer

Monique Wiegerink

Ondersteuner HRM

Monique Wiegerink

Ondersteuner HRM

Toen ik in juni de flexklus van de gemeente Haarlem in mijn inbox kreeg werd ik direct enthousiast!

Flexklus: ondersteuner HRM bij gemeente Haarlem, afdeling HRM

Ik ben inmiddels 13 jaar werkzaam bij de gemeente Haarlemmermeer waarvan de eerste 7 jaar als WMO adviseur, daarna heb ik de overstap gemaakt naar cluster HRM. In mijn loopbaan wissel ik gemiddeld elke 5 à 10 jaar van functie.
 
Als cluster HRM waren wij nauw betrokken bij de start van RegioFlexWerk, dus ik had me direct geregistreerd op dit platform. Mijn interesse gaat uit naar ondersteunende functies, daarvoor had ik ook een e-mailnotificatie ingesteld. Toen ik in juni de flexklus van de gemeente Haarlem in mijn inbox kreeg werd ik direct enthousiast!
 
Mijn leidinggevende in Haarlemmermeer heeft positief gereageerd op mijn behoefte om tijdelijk mijn werk los te laten en heeft me de mogelijkheid gegeven om me elders verder te ontwikkelen. Dat waardeer ik erg.
 
Voor mij betekenen deze nieuwe werkzaamheden een uitbreiding van m’n takenpakket aangezien ik nu naast opleidingen ook het proces van werving en selectie ondersteun. Ik vind het erg prettig dat ik nu de mogelijkheid heb gekregen (en genomen!) om 11 maanden in de keuken van een andere gemeente te kijken. En natuurlijk dat ik na deze periode gewoon weer terug kan naar mijn eigen functie in Haarlemmermeer.

Contactinformatie

Bezoekadres
Raadhuisplein 1
2132TZ HOOFDDORP

Postadres
Postbus 250
2130AG HOOFDDORP

telefoon0900-1852
emailhrm@haarlemmermeer.nl
websitewww.haarlemmermeer.nl