Logo Gemeente Purmerend
Gemeente Purmerend

Purmerend werkt slimmer

Wat mag er verwacht worden van een gemeente met ongeveer 80.000 inwoners? Wij, de ruim 800 medewerkers van de gemeente Purmerend, beantwoorden deze vraag dagelijks bij het uitvoeren van ons werk. Wij leveren diensten en producten die passen bij wat onze burgers, ondernemers en partners nodig hebben en handelen vanuit de context en de persoonlijke mogelijkheden van de ander. Het Nieuwe Werken ondersteunt dit en maakt het mogelijk en biedt ons de kans om van het gemeentehuis het ‘huis van de gemeente’ te maken. Een plek waar burgers, bedrijven en instellingen welkom zijn en zich welkom voelen voor de dienstverlening aan één integraal loket.
 
Onze drie kerncompetenties “Omgevingsbewust, Samenwerken en Resultaatgericht” zijn en blijven belangrijke pijlers. In een toekomstbestendige organisatie waarin het nieuwe werken is omarmd, zijn deze pijlers onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Een toekomstbestendige stad heeft ook een toekomstbestendige ambtelijke organisatie.  Met behulp van Het Nieuwe Werken waarin we tijd- en plaatsonafhankelijk werken creëren we een werkomgeving voor onze medewerkers die inspireert, verbindt en stimuleert.  Onze organisatie bestaat uit een interessante mix van jonge aanwas en ervaren vaklui. We stimuleren en motiveren elkaar om de goede dingen te doen en de dingen goed te doen.

Samen voor een toekomstbestendige stad

Contactinformatie

Bezoekadres
Purmersteenweg 42
1441DM PURMEREND

Postadres
Postbus 15
1440AA PURMEREND

telefoon0299-452452
emailinfo@purmerend.nl
websitewww.purmerend.nl