Logo Gemeente Beverwijk
Gemeente Beverwijk

Gemeente Beverwijk

Gemeente Beverwijk: een gemeente met karakter, zoekt medewerkers met karakter!

Met 40.000 inwoners is Beverwijk een middelgrote gemeente, gevormd door twee kernen: de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee.
De ambitie en bedrijvigheid passen bij een stad van veel grotere omvang. Tata Steel, het Brandwondencentrum, de Beverwijkse Bazaar, de haven aan het Noordzeekanaal, revalidatiecentrum Heliomare en het strand en dorpsweide van Wijk aan Zee geven de gemeente een geheel eigen dynamiek.
 
Samen met inwoners en ondernemers werken ongeveer 300 medewerkers aan een sterke positie van Beverwijk binnen de IJmond. Beverwijk biedt je als medewerker iets anders: een middelgrote gemeente met grote stadse uitdagingen. Kenmerkend voor ons: eigenwijs, dynamisch, korte lijnen, informeel en no-nonsense. Op verschillende werkgebieden en manieren wordt nauw samengewerkt met de IJmond-gemeenten Velsen en Heemskerk.
 
Sinds 2012 werken wij vanuit een modern en uniek Stadhuis dat openstaat voor inwoners en ondernemers. Wij werken volgens een flex-concept. Het Stadhuis ligt in het hart van Beverwijk, op nog geen minuut loopafstand van trein- en busstation.
 
Wij zijn op zoek naar professionele en resultaatverantwoordelijke collega’s met daadkracht.
Meer informatie over de gemeente Beverwijk vind je op onze nieuwe website www.beverwijk.nl.

Contactinformatie

Bezoekadres
Stationsplein 48
1948 LC BEVERWIJK

Postadres
Postbus 450
1940 AL BEVERWIJK

telefoon0251 - 256 256
emailinfo@beverwijk.nl
websitewww.beverwijk.nl