Logo Gemeente Velsen
Gemeente Velsen

Wij zijn Velsen!

De gemeente Velsen vormt het hart van de IJmond-regio. Velsen geldt als een veelzijdige gemeente met een unieke ligging, een prima infrastructuur en voorzieningen. IJmuiden aan Zee behoort tot de top 10 van de Nederlandse badplaatsen en Spaarnwoude geldt als een van 's lands populairste natuur- en recreatiegebieden. De gemeente Velsen telt meer dan 67.000 inwoners en heeft zeven woonkernen, waarvan IJmuiden de grootste is. Elk van die kernen heeft een eigen karakter.

De ongeveer 500 medewerkers van de gemeente zetten zich dagelijks in om al dat moois te behouden en verder te ontwikkelen. Dat doen we met onze succesfactoren als leidraad: attent, betrouwbaar, doelgericht en dynamisch. De veelzijdigheid van de omgeving zien we terug in ons dagelijkse werk. Als middelgrote gemeente hebben we te maken met uitdagende klussen op het gebied van levendige havens, industrie, recreatie, veiligheid en verkeer, diverse grote evenementen zoals Sail en Dance Valley en uiteenlopende bevolkingsgroepen. Dit vraagt om betrokken en gemotiveerde vakmensen die sensitief zijn, proactief handelen en zich klantgericht opstellen.

Werken bij gemeente Velsen betekent samenwerken in een dynamische en inspirerende omgeving waar professionele dienstverlening en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Wij zijn Velsen! Jij ook?
 

Nieuwste flexklussen en vacatures Bekijk alle vacatures »

Medewerker Klant Contact Centrum

Medewerker Klant Contact Centrum

Bestuurssecretaresse

Bestuurssecretaresse

Juridisch Adviseur

Juridisch Adviseur

Contactinformatie

Bezoekadres
Dudokplein 1
1971 EN IJMUIDEN

Postadres
Postbus 465
1970 AL IJMUIDEN

telefoon0255-567200
emailinfo@velsen.nl
websitewww.velsen.nl