Logo Gemeente Waterland
Gemeente Waterland

Werken in Waterland

Waterland is een groene gemeente dichtbij grotere gemeenten als Zaanstad, Purmerend en Amsterdam. Het is goed wonen, werken en recreëren in Waterland. Onze inzet is om dit zo te houden. En dat doen wij door ontwikkelingen zoveel mogelijk samen aan te pakken.
 
Dat kan zijn door samen te werken met andere gemeenten, maar ook steeds vaker door onze inwoners er in een vroeg stadium bij te betrekken. De lijnen zijn daarbij kort, zowel binnen de organisatie als naar onze partners.
 
Deze manier van werken vraagt veel van onze ongeveer 140 medewerkers, maar biedt ook veel. We zoeken medewerkers bij wie dienstverlening in de genen zit. Medewerkers die digitaal vaardig zijn en in staat zijn zich snel aan te passen aan veranderende omstandigheden. Medewerkers die onze inwoners ondersteunen bij het realiseren van hun plannen en die zichzelf blijvend willen ontwikkelen. Medewerkers die blijven zoeken naar mogelijkheden om de Waterlandse belangen te vertegenwoordigen. En die zelf verantwoordelijkheid willen en kunnen pakken, in hun werk en in hun eigen ontwikkeling.
 
Wij bieden de kans om te werken aan uitdagende opdrachten en de mogelijkheid tot continue ontwikkeling.

Nieuwste flexklussen en vacatures

Civieltechnisch Medewerker

Civieltechnisch Medewerker

Contactinformatie

Bezoekadres
Pierebaan 3
1141 GV MONNICKENDAM

Postadres
Postbus 1000
1140 BA MONNICKENDAM

telefoon0299 - 658 585
emailgemeente@waterland.nl
websitewww.waterland.nl